maandag 25 augustus 2014

MAYBELLINE 14HR LIPSTICK MEGAWATT

Lipstick die lang blijft zitten, niet plakt, verkrijgbaar is in mooie knallende kleurtjes en die lekker ruikt. Ik heb 'm gevonden! De Maybelline 14hr Lipstick Megawatt laat je lippen spreken zonder dat je ook maar iets hoeft te zeggen.Toen ik hoorde van deze nieuwe lipstick was ik direct verkocht. In de winkel zag ik alle mooie kleurtjes en mocht er van mezelf een mee naar huis nemen. Deze lipsticks dienen (zoals de naam al verklapt) veertien uur op je lippen te blijven zitten. Tsja wat kan ik hierover zeggen? Ik geloof hier niet zo heel erg in. Vier tot zes uur, oké, maar veertien .. neuh. Ik vind de huls van deze lipstick prachtig. Een mooie witte dop en de kleur is meteen goed te zien in de rest van de verpakking.Ik kocht de kleur 125 Coral Beams. Zoals de naam al zegt een lief koraal kleurtje.


Helaas zit er een kleine beschadiging in de lipstick. Niet zo fotogeniek, sorry hiervoor. De kleur ziet er nu al geweldig uit! Het is nog even afwachten hoe 'ie op mijn lippen staat.


Altijd leuk die foundation van dichtbij. 
De lipstick ziet er goed uit. Hij trekt een klein beetje in de lijntjes maar verder niet heel dramatisch. De kleur is perfect, niet té knal maar lekker fris.


De Maybelline 14hr lipstick megawatt blijven lang zitten! Dat had ik nog verwacht. Je kunt hier zeker wel een lunch mee eten en een drankje drinken, dat overleeft 'ie makkelijk. Veertien uur is alleen wel echt heel overdreven want dat red hij gewoon niet. Toch ben ik heel erg tevreden met deze lipstick. De kleur is mooi, het aanbrengen is heel gemakkelijk en hij ruikt ook nog eens lekker. (ja echt!) Ja, hier ga ik nog meer kleurtjes van halen.

De Maybelline 14hr Lipstick Megawatt kost €12,99 en is te koop bij de drogist.
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!