zondag 24 augustus 2014

MY WEEKLY UPDATE AUGUSTUS #4

Sinds deze week zijn we verhuisd van mijn ouders naar ons eigen huis, finally! Hier keek ik in Australië heel erg naar uit. Helaas moesten er heel wat spullen verhuisd worden dus dat was nog niet makkelijk. Verder had ik nog een introductie bij de Bijenkorf en ging ik drie avonden naar de 'Zomerfeesten' in Schipluiden.


 Zondagochtend begonnen we met warme croissantjes. Altijd goed!


Dinsdag begon het verhuizen en heb ik samen met mijn moeder dingen opnieuw ingericht en netjes neergezet. Als eerste de keuken. Alles stond helemaal anders dus dat mocht weer opnieuw gedaan worden. Gelukkig had ik hulp, anders was ik drie keer zo lang bezig, haha. Ondertussen stonden er nog kratten te wachten ...


Ik kwam een kerstpakket van twee jaar geleden (ja echt heel erg) tegen waar een Rituals plankje met drie producten in zaten. Super leuk, heb het meteen op mijn aanrecht gezet.


 Gezelligheid in ons huis.


En onze lieve diva Bella is ook weer terug op haar plekje. Dat vond ik het aller vervelendst, om haar wéér van een vertrouwde plek te halen. Gelukkig ging het allemaal goed en tot mijn verbazing herkende ze het nog allemaal. Gekke meid.Het was donderdag zulk slecht weer, dus we zaten 's middags lekker op de bank met de kaarsjes aan en een kop thee. Hier kan ik echt van genieten.Vrijdag kwamen mijn nieuwe fietstassen binnen! Hoe leuk zijn deze dan? Ik had hele oude fietstassen die nog van mijn oma zijn geweest maar ze waren lelijk groen en er waren een aantal dingen kapot. Tijd voor nieuwe!


Vrijdagavond gingen we uit eten voor mijn moeders verjaardag die vandaag voor 't echie jarig is. We gingen bij een gezellig restaurantje uit eten, het was heerlijk!


Zaterdagmiddag was het lekker weer en dus besloten mijn vriend en ik heel even wat te gaan drinken. Ook moest ik nog een nieuwe zwarte broek hebben voor mijn werk dus dat kwam goed uit. Mijn vriend is de laatste maanden zo druk met zijn scriptie, dit konden we allebei wel even gebruiken.

Vandaag vieren we mijn moeders verjaardag met allebei mijn oma's in het tehuis waar een van mijn oma's zit. Mijn moeder heeft lekker vlaai besteld dus dat moet helemaal goed komen! De rest van de dag ga ik nog een beetje opruimen in huis en genieten van het feit dat we weer in ons eigen huis zitten. Wat een rust geeft dat weer.


Geniet van jullie zondag allemaal!
Liefs,
Anoeska.
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!