woensdag 20 augustus 2014

MUA FROZEN YOGHURT & CHERRY BLOSSOM NAILPOLISH

Je zit even op de site van Kruidvat te snuffelen en zo plaats je ineens een bestelling. Herkenbaar? Anyway, ik bestelde twee hele schattige lakjes van het merk MUA. Een violet paarse kleur en een mooie kersen kleur.De flesjes zien er op zich niet heel bijzonder uit. Het MUA merk is in het flesje gedrukt en het heeft een witte dop. Basic dus.Dit is Cherry Blossom met twee laagjes. Dit vind ik echt een fantastische kleur. Heel diep rood, prachtig!


En dit is Frozen Yoghurt, ook met twee laagjes. Ook wel een leuk kleurtje alleen dekt 'ie niet zo goed wat heel jammer is. Zoals je ziet schijnt hij hier en daar nog wat door. Ook is het eindresultaat wat 'rommeliger' dan de rode Cherry Blossom. Geen idee waar dit aan ligt, ik heb ze toch echt allebei hetzelfde gelakt.

Overall, ben ik heel tevreden met deze twee nagellakjes. Cherry Blossom heeft mijn voorkeur maar Frozen Yoghurt ga ik zeker nog een keer een tweede kans geven, het kleurtje blijft tenslotte heel schattig. 

MUA Cherry Blossom en Frozen Yoghurt kost €2,49    en is te koop bij de geselecteerde Kruidvat filialen.
2 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes! Vooral de rode is erg mooi x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooie kleurtjes! Wel jammer dat de paarse wat door schijnt. De namen van de lakjes zijn trouwens ook erg tof :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!