donderdag 11 september 2014

MIJN PUPPY'S EERSTE JAAR

Zaterdag gaan wij ons nieuwe huisgenootje ophalen. En daar gaan we natuurlijk intens van genieten! Maar zeker het eerste jaar wil ik alles bijhouden en zoveel mogelijk opschrijven om hier later een leuk naslagwerkje van te hebben. In een boekwinkel vond ik het boek 'Mijn puppy's eerste jaar'. Een super leuk boekje om alles in op te schrijven.


In dit boek kun je alle mijlpalen en details opschrijven die te maken hebben met de opvoeding van je jonge pup. Er is veel ruimte om verhaaltjes en grappige gebeurtenissen te noteren. En dit vind ik juist zo leuk van het boekje. Ik zie al voor me hoe ik hier over een jaar samen met mijn vriend om zit te gniffelen, hihi.
 Bella vond het ook wel interessant ...


Ik heb de eerste paar bladzijdes al gelezen en die vind ik heel leerzaam. Tussendoor staan er leuke en handige weetjes, tips en advies in.


 Mijn goede voornemen, tsja daar ga ik nu maar eens heel goed over nadenken. 


Ik kan niet wachten om dit allemaal in te vullen en een leuke en lieve foto van onze toekomstige diva in op te plakken.
Aaaaaah, té cute. Speeltjes staan hier allemaal al maar ik vul 'm toch maar in als ze hier is. Anders voelt het niet goed, ha.


 Veel ruimte om dingen op te schrijven.


 Dit soort stukken staan er ook in, veel informatie die we echt nodig gaan hebben!


 Hier ben ik zo benieuwd naar!


Ook staat er informatie in over inentingen, ontwormen etc. Daar moet ik mezelf nog even een beetje in verdiepen dus zeker fijn dat dit erbij zit.


Nu al ben ik heel blij met dit boek! Hier gaan we zeker iets aan hebben als onze jongedame er is en ik ben vastberaden alles bij te houden.

'Mijn puppy's eerste jaar' kost €14,95 en is te koop bij Bol en in de boekwinkel.1 opmerking:

  1. Aaah wat een ontzettend schattig boek! Ik ben heel benieuwd hoe je hem in gaat vullen! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!