dinsdag 9 september 2014

NIEUWE COMPRESSED DEODORANTS

Het milieu is erg belangrijk, althans dat vind ik. Gelukkig denkt Unilever hier hetzelfde over. Voortaan zullen deodorants zoals Dove, Rexona en Axe in een kleinere verpakking te koop zijn máár met dezelfde inhoud.


Maar liefst zes jaar onderzoek heeft Unilever gedaan naar het kleiner maken van de bussen deodorant. En eindelijk is het ze dan gelukt, ze introduceren de nieuwe Compressed deodorant. Hier zit dezelfde hoeveelheid bescherming en verzorging maar dan in een kleinere verpakking. 

Ja, oké leuk allemaal Anoeska maar wat heeft dit nu te maken met het mileu? Nou een heleboel! De spuitbussen bevatten nu tot 50% minder minder drijfgas en zo'n 20% minder verpakkingsaluminium.

'Wanneer 1 miljoen deospray-gebruikers overstappen op Compressed besparen we jaarlijks evenveel verpakkingsaluminium om 13.000 fietsen te produceren. Ook wordt de CO2-uitstoot jaarlijks met 510 ton verminderd. Dat staat gelijk aan bijna 4 miljoen autokilometers.'


De Compressed deodorants gaan net zo lang mee als de huidige verpakkingen. Toch wel belangrijk, ik vind het goed dat Unilever zich bezig houd met het milieu maar ik wil toch graag dezelfde hoeveelheid bescherming terug zien. Doordat de formule nu 50% minder drijfgas bevat voelt de spray droger, zachter en minder koud aan op je huid.

Nog even op een rijtje:

- Rexona Compressed heeft een verbeterde formule en biedt de beste bescherming in een kleinere spuitbus.
- Dove Compressed bevat een unieke hydraterende creme van Dove en een zachte spray voor zachte en gladde oksels.
- Dove Men+Care Compressed bied bescherming tegen irritatie. Hij beschermt heel goed tegen zweet maar is zacht voor de huid. Alles wat een man nodig heeft lijkt me zo.
- Axe Compressed met zijn heerlijke geuren houd je de hele dag fris. De geur blijft overigens ook de hele dag hangen. (Echt!)


Ik ben persoonlijke heel erg te spreken over de nieuwe deodorants van Unilever. Alles wat goed is voor het milieu is goed voor ons denk ik zo!

De nieuwe Compressed Deodorants zijn vanaf 11 augustus te koop bij de drogist en zijn te herkennen aan de groene band om de verpakking.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!