dinsdag 16 september 2014

RITUALS HONEY TOUCH BODY CREAM

De allerlekkerste body creams zijn toch écht van Rituals. Oké, en van The Body Shop. Ik ben al fan van de Miracle Touch body cream maar toen ik een tijdje terug de Honey Touch rook was ik verkocht. Dit moest en zou ik hebben. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Kijk mee naar mijn review van de Rituals Honey Touch body cream. 


Toevallig stond er afgelopen woensdag een heel stuk in het Algemeen Dagblad over Rituals. Voornamelijk over het ongelooflijk grote succes van het bedrijf dat in 2000 is opgestart door Raymond Cloosterman. Rituals is uniek omdat het luxe producten verkoopt tegen een leuke prijs. En daar houd ik nou juist zo van! 


Is het geen plaatje? Ik word meteen naar de pot toegetrokken door de mooie roze/rode kleur en de mooie chique zwarte deksel.


Het is een grote pot, er zit 200 ml in. Nu zou ik willen zeggen, hier doe je redelijk lang mee, alleen gebruik ik hem zoveel dat 'ie best snel opgaat. Maar dat is alleen omdat ik zo gek ben van de geur en hem soms elke dag gebruik. Dus dit ligt er een beetje aan hoeveel je hem gebruikt.


De body cream is een deel van het Ayurveda ritueel. Deze lijn staat voor het ontgiften, reinigen en voeden van het lichaam. Ayurveda is 5000 jaar geleden ontstaan in India. Hierop geïnspireerd is deze lijn dus ontstaan. In de collectie zit onder andere Indiase Roos en zoete amandelolie. En ik kan je zeggen, deze combinatie is echt heerlijk.


De hele ingrediëntenlijst:
AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID (SUNFLOWER) OIL, ISOPROPYL PALMITATE, MEL (HONEY), PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER OIL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, OLUS (VEGETABLE) OIL, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SODIUM HYDROXIDE, CITRONELLOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED (SUNFLOWER) OIL, BENZYL BENZOATE, UBIQUINONE, GERANIOL, BHT, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20.





De crème is romig, vol en rijk. Zoals je van Rituals kunt verwachten. Hij smeert heel gemakkelijk uit en trekt snel in. Ik vind het fijn als ik zo mijn pyjama of dagelijkse kleding kan aantrekken zonder dat ik bang hoef te zijn voor vlekken of olie in mijn kleding.




I'm so happy met mijn pot Honey Touch. De hele lijn vind ik trouwens verrukkelijk maar ik dompel me (bijna) iedere avond onder met deze creme. Hij zorgt ervoor dat mijn huid zacht aanvoelt en het allerlekkerste vind ik nog dat als ik me 's avonds ermee heb ingesmeerd ik het 's ochtends nog ruik. 

De Rituals Honey Touch body cream kost €15,00 en is te koop bij Rituals filialen. 




1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!